Inspiraatio...

...syttyi eräänä sateisena kesäyönä. Lämpötila oli alle kymmenen astetta plussan puolella, vaikka mentiin hyvää vauhtia kesäkuun puolessavälissä. Mielessä oli jo pidempään kytenyt ajatus palata takaisin virtuaalihevosten pariin, ja tuona kolean kosteana kesäyönä päätin sitten vihdoin tarttua ajatukseen tarkemmin. Aluksi tarkoitus oli laittaa vain yksi suomiputte, jota pitäisin kuin kukkaa kämmenellä... Näin syntyi suomenhevosori Karhukainen. Nopeasti kuitenkin tajusin, että eihän yksi riitä mihinkään, hommaan vain kyllästyisi nopeasti, eikä orien jälkeläisille yleensä edes saa itse keksiä kivoja nimiä. Kehittelin siis Karhukaiselle kaveriksi tamma Mömmönmömmön. Kahden kullannupun voimin lähdin rakentamaan selkeämpää suunnitelmaa, joten tässä sitä nyt ollaan, onnellisesti tallinomistajia.

Tervetuloa!

Virtuaalitalli Naukaisu on kesällä 2015 perustettu kevyt projekti suomenhevosia, siis ainakin näin alkuunsa. Nimi Naukaisu tulee sen mukavasta soinnusta ja omistajan suuresta rakkaudesta kissoihin. Tilukset sijaitsevat jossain päin virtuaalista Pohjois-Suomea, hevoskapasiteetti on ainakin toistaiseksi määrittelemätön ja lähistöltä löytyy korkealuokkainen maneesi. Tallilla siis tullaan lisäksi järjestämään säännöllisesti jaosten alaisia kilpailuja ja kenties jotain muutakin toimintaa. Toivottavasti viihdyt, ja kysythän jos on jotain kysyttävää!

Wilhood (VRL-00201)
wilhood[at]naukaisu.net

Päivitykset:

12.10.2015
Hevoslistaus päivitetty. Hevosten sivuille myös lisätty varsapalkintoja sekä tallin ensimmäiset KTK-palkinnot! Tietokantasysteemi on yhä vaiheessa, hiljaiselo siis jatkuu vielä.

16.09.2015
Pitkästä aikaa päivitystä etusivulle, nimittäin: Naukaisun pinnan alla on meneillään remontti! Pahoitteluni pitkäaikaisesta kestosta ja hevosten aktiivisuuden lopahtamisesta. Tilanne kuitenkin korjaantuu kunhan tietokantasysteemi on valmis.

27.07.2015
Päivitelty niitänäitä, kasvattilistaa, kisakutsuja..

Lisää päivityksiä ⇢

Suosittelemme

Yhteistyössä:

Suomenhevostalli Harmonia

Kiinnostaako jalostushevosten lainaaminen puolin ja toisin? Yhteisen toiminnan järjestäminen? Ota yhteyttä sähköpostilla!

Tykkäsitkö?

Äänestä meitä VRL:n tallilistalla täällä! :-)

Suosituslista:

Tähän tulee kiinnostavien virtuaalitallien ja -projektien linkkejä.